|
| Welcome |
|
|
Welcome to CGI FÓRUM.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today! |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Feri Site Admin

Csatlakozott: 2007.11.19. Hétfő 16:15 Hozzászólások: 72 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 26, 2008 1:39 pm Hozzászólás témája: ATI Mobility Radeon HD 2600 XT |
|
|
valami atis ember megmondhatná, hogy mit kéne tennem a kártyával, mert minden egyes face kijelölésénél ezt teszi:
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bazs

|
Elküldve: Kedd. Feb. 26, 2008 4:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1. Ne jelölj ki soha többé face-ket...
2. Esetleg egy újabb, vagy egy régebbi driver?
3. Ha még garis én visszadobnám a boltnak
4. Kérdezz meg egy Atila keresztnevű ismerőst
5. Nem jut más most eszembe...
remélem segítettem,
üdv.
b.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feri Site Admin

Csatlakozott: 2007.11.19. Hétfő 16:15 Hozzászólások: 72 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 26, 2008 9:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1. oké, ez lesz a legjobb.
2. nem lehet, mert csak a bootacamp-es drivereket lehet használni.
3. garis, csak bele van építve az iMac-be, amire 4 hónapig vártam. nincs az az isten, hogy visszavigyem.
4. az nemtomki.
5. egyébként adalék, hogy csak smooth wireframe módban ilyen.
többiek?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ghost_buster

Csatlakozott: 2008.02.09. Szombat 18:10 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Márc. 01, 2008 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jesszus szép kis grafikai "effect" 
Elvileg, ha a leg újabb Catalyst Control Center meg van neked ( http://ati.amd.com/support/driver.html ) akkor lennének ötleteim...
Van egy pár beállítás, ami beleköt a 3D programok-ba....
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ghost_buster

Csatlakozott: 2008.02.09. Szombat 18:10 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Márc. 16, 2008 8:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és ha megvan....    akkor 3D beállytások --> geometry instancing... elvilge... megnézem még otthon hisz ezt óráról írtam... 
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feri Site Admin

|
Elküldve: Hétf. Márc. 17, 2008 8:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
naszóval a bajok a kövektezők. ilyen nevű kártya az ATI honlapon nincs, tehát amikor drivert töltök le, kénytelen vagyok a sima HD 2600 XT-t választani, mert a mobility-k között hasonló sincs.
a driver - látszólag - simán felmegy az ati szoftverrel együtt, a gép újraindul.
ezek után sehol még a nyoma sincs ati program group-nak vagy ilyesminek, a display settings advanced tab-ja se hallott ilyesmiről. ami a legviccesebb: a driver details-nél kiderül, hogy bár az imént nyomtam fel a 8.3-as catalyst-ot, ami idén március 5-én jött ki, az én driverem 2007. június 14-i, a verziószáma 8.390.0.0
na innentől kezdve nem értek semmitse.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bordy

|
Elküldve: Kedd. Márc. 18, 2008 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| probáld meg ezt ha eddig nem nézted volna, hátha összejönn, ha más nem lehet a firkálmányok között lesz megoldás is.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban. You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
 Community Chest
|